Big Brother slavnih

TV oddaje, nanizanke, serije, radijske oddaje & postaje, voditelji, trači - rumeni tisk.

Kdo bo zmagal v največjem resničnostnem šovu Big Brother Slavnih?

Jože Činč
0
Brez glasov
Sandra Auer
0
Brez glasov
Ines Juranovič
0
Brez glasov
Gena Zeneli
0
Brez glasov
Maki
0
Brez glasov
Mišo Kontrec
0
Brez glasov

Skupaj glasov : 0

Re: Big Brother slavnih

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 04 sep 2010, 18:41

Kot kaže, imajo ustvarjalci prve VIP-izdaje slovenskega Velikega brata resne težave pri novačenju nastopajočih, saj nekaj tednov pred začetkom snemanja še vedno ni znano, kdo vse se bo vselil v hišo.

Presenečeni bomo, če tam ne bo Alme Brdžanovič, na uho pa nam je prišlo, da so vabilo že zavrnili VIP-kmet Miki Bubulj, kolumnist Marko Crnkovič, pevca Tomaž Domicelj in Adi Smolar ter komik Boštjan Gorenc - Pižama.

Čeprav je bolj ali manj jasno, da bo tudi tokrat denarce lovila pretežno C in D liga medijskih znancev in zvezdnikov s pretečenim rokom trajanja, verjamemo, da bodo producenti delo opravili dobro in ne bodo ponovili napake hrvaških kolegov, ki so v hišo poslali tako nezanimivo strukturo tekmovalcev, da je šov pogorel, še preden se je zares začel.

http://www.njena.si/pop-kultura/tv-&-ra ... bratu.html
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Michelinko dne Ne 05 sep 2010, 18:53

Temida Napisal/-a:Kot kaže, imajo ustvarjalci prve VIP-izdaje slovenskega Velikega brata resne težave pri novačenju nastopajočih, saj nekaj tednov pred začetkom snemanja še vedno ni znano, kdo vse se bo vselil v hišo.

Presenečeni bomo, če tam ne bo Alme Brdžanovič, na uho pa nam je prišlo, da so vabilo že zavrnili VIP-kmet Miki Bubulj, kolumnist Marko Crnkovič, pevca Tomaž Domicelj in Adi Smolar ter komik Boštjan Gorenc - Pižama.

Čeprav je bolj ali manj jasno, da bo tudi tokrat denarce lovila pretežno C in D liga medijskih znancev in zvezdnikov s pretečenim rokom trajanja, verjamemo, da bodo producenti delo opravili dobro in ne bodo ponovili napake hrvaških kolegov, ki so v hišo poslali tako nezanimivo strukturo tekmovalcev, da je šov pogorel, še preden se je zares začel.

http://www.njena.si/pop-kultura/tv-&-ra ... bratu.html

:lol: :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Michelinko
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a just me dne Ne 05 sep 2010, 21:46

ja itak, sej drugih pa ni :lol: :lol: :lol: :lol: :clown:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Michelinko dne Po 06 sep 2010, 19:30

just me Napisal/-a:ja itak, sej drugih pa ni :lol: :lol: :lol: :lol: :clown:

Že ... Sam zanimivo mi je to, da ji preteče rok trajanja preden sploh kej nardijo ... :lol: :lol: :lol: :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Michelinko
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a just me dne Po 06 sep 2010, 23:11

Michelinko Napisal/-a:

Že ... Sam zanimivo mi je to, da ji preteče rok trajanja preden sploh kej nardijo ... :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:
Uporabniški avatar
just me
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne To 07 sep 2010, 06:49

just me Napisal/-a:
Michelinko Napisal/-a:

hej, temu rečemo fenomen :x
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto kar nisi; kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal.
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Michelinko dne To 07 sep 2010, 19:51

Temida Napisal/-a:
just me Napisal/-a:
Michelinko Napisal/-a:Že ... Sam zanimivo mi je to, da ji preteče rok trajanja preden sploh kej nardijo ... :lol: :lol: :lol: :lol:

hej, temu rečemo fenomen :x

Ne, draga. Fenomen je moški, ki zna uporabljati fen. :bwa:
Slika
Uporabniški avatar
Michelinko
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Sr 15 sep 2010, 07:48

Oktobra na televizijske ekrane prihaja tretja sezona resničnostnega šova Big Brother, v hišo polno kamer pa se bodo tokrat vselili znani Slovenci.

Ob tem smo vam ponudili kar nekaj slavnih imen, med katerimi ste lahko glasovali za svojega favorita, ki ga želite videti v hiši. Med našimi predlogi ste izbrali Jurija Zrneca (22 odstotkov glasov), Karla Erjavca (17 odstotkov glasov) in Boruta Pahorja (15 odstotkov glasov).

Naša anketa pa vam je ponujala tudi možnost, da sami predlagate estradnika, ki bi ga z veseljem spremljali v Big Brotherju Slavnih. Predlagali ste kar nekaj zanimivih imen, med njimi tudi Hildo Tovšak, pri čemer je naš bralec zapisal: "Teto Hildo bi dal not, pa unega busanca, malarja, k mu ni plačala!!“

Poleg Hilde si vas veliko v hiši želi videti kar slovensko vlado. "Kaj pa če bi kar celo vlado poslali v BB - tako vsaj nekaj časa ne bi delali škode,“ je predlagal eden izmed bralcev.

Sicer pa so se med vašimi predlogi največkrat znašel še Damjan Murko, Zmago Jeličnič Plemeniti, Katarina Kresal, Urša Čepin, Tomi Meglič, Vid Valič in Jelka Strojan.

http://www.zurnal24.si/vip/hilda-tovsak ... 416/clanek
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Temida dne So 18 sep 2010, 05:44

Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a praprot dne So 18 sep 2010, 12:17

:lol: :lol: :lol:

dobr da sem bolj prebral, sm najprej mislu da pošlejo na mejl kdo bo not. :clown:
V ponedeljek bo precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla
Uporabniški avatar
praprot
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 24 sep 2010, 16:16

Deset znanih Slovencev bo v začetku oktobra prvič prestopilo prag hiše Big Brother. Največji resničnostni šov vseh časov že v prvi oddaji, ki bo potekala v živo iz studia POP TV, obeta številna presenečenja.

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/ ... ot-vi.html
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a Tia dne Pe 24 sep 2010, 16:56

bogve kateri bizgeci bodo notr, spet eni taki k še nikol nism slišala za njih
Uporabniški avatar
Tia
Gobcač
Gobcač

OdgovorNapisal/-a Temida dne Pe 24 sep 2010, 18:11

Tia Napisal/-a:bogve kateri bizgeci bodo notr, spet eni taki k še nikol nism slišala za njih

definitivno :bwa:

Praprot bi znal met kako info. en njegov kolega je tam pr koritu :veryevil:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

OdgovorNapisal/-a praprot dne Pe 24 sep 2010, 20:03

Temida Napisal/-a:
Tia Napisal/-a:bogve kateri bizgeci bodo notr, spet eni taki k še nikol nism slišala za njih

definitivno :bwa:

Praprot bi znal met kako info. en njegov kolega je tam pr koritu :veryevil:

sošolec :veryevil:
tko da bi ga mogu zavest, zakaj pravzaprav kličem... :veryevil: :veryevil:

eh vejetn bojo kake neznane misice, pokoji pjevać, itd. ....jaz raje gledam čist neznane, nazadnje so hude skup dal, un čelavi, pa tybet al kaj že :D , pa sara :peace:
V ponedeljek bo precej jasno, zjutraj bo po nižinah megla
Uporabniški avatar
praprot
Vseznalec
Vseznalec

OdgovorNapisal/-a Temida dne Ne 26 sep 2010, 15:37

aaam kdaj se tole začne?? sej me samo zanima kje je meja za slavo, če sem slavna al nisem :bwa:
Slika Slika
Uporabniški avatar
Temida
Administrator
Administrator

PrejšnjiNaslednji